Thursday, December 11, 2008

Cabaran Bermula..

Terima kasih kerana sudi melayari blog saya. Saya alu-alukan perkongsian cerita dan ilmu di blog ini.

Dengan tempoh masa hampir 3 minggu, aku mesti menyiapkan penandaan skrip jawapan dari sebuah negeri di Selatan Semenanjung.

Lantaran, aku terpaksa menumpukan lebih perhatian terhadap jadual yang telah ditetapkan.

8 comments:

  1. Selamat menjalankan tugas..Mudah-mudahan dapat diselesaikan pada masa yang ditetapkan..

    ReplyDelete
  2. penandaan skrip jwpn tu sama dgn tanda kertas la kan? right kertas?

    mcm tu la istilah student di tganu. hehe

    slmt kejar target..

    ReplyDelete
  3. .....semuga yop dipermudahkan dalam semua urusan kehidupan.amin....

    ReplyDelete
  4. Tirana,
    Dalam masa yang sama, saya masih di Tganu, kerana adik ipar menikah. Memang jadual lari, tapi kena catch up bila kembali ke Perak nanti.

    ReplyDelete
  5. Razor, mu paka spek ko? Rasa ada perasang pemuda macho tepi sejid ari tu. Paka baju Melayu hitam, gempa2..

    Mu ko?

    Maaf tak pandey cakap Tganu.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Bro Jinggo,begitulah adanyer.

    Teman masih di Tganu, tapi nak balik dah esok. Tolong doakan kami selamat.

    ReplyDelete
  7. yessss tepat sekali.(yg x tepatnya macho)

    straight to the point je la. gemuk! no hal la..

    haha

    saya tunggu kawan tepi tu. nyway, sy mmg dah budget avanza plate perok tu mmg kete cikgu. haha. lain kali saya tegur. haha

    ReplyDelete

Jejak yang ditinggalkan