Saturday, April 13, 2013

PENDIRIAN SAYA BERHUBUNG PEMIMPIN TIDAK BERMORAL

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ini. Saya menghargai perkongsian pendapat dan cerita di sini.

SAYA SETUJU, DENGAN KENYATAAN HANYA PEMIMPIN YANG BAIK SAHAJA LAYAK MEMERINTAH NEGARA YANG KITA SAYANGI INI.

APABILA ADA PENDEDAHAN PERBUATAN TIDAK BERMORAL PEMIMPIN, IA ADALAH MANIFESTASI KITA MENOLAK PEMIMPIN YANG TIDAK LAYAK MEMERINTAH NEGARA. BUKANNYA UNTUK MENGAIBKAN ORG LAIN.

KITA JUGA TIDAK MAHU ORANG ATAU PIHAK  YANG TIDAK BERMORAL BERTERUSAN MENIPU KITA DENGAN BERPURA-PURA ALIM, ZUHUD DAN SEKADAR BERJANJI ITU DAN INI, TETAPI TIDAK DITEPATI.

SAYA YAKIN RAKYAT KITA TIDAK MAHU NEGARA INI DIPENUHI DENGAN PEMIMPIN  YANG TIDAK BERMORAL, KERANA ALLAH SWT AKAN MENURUNKAN BALA BENCANA KEPADA KITA JIKA ITU YANG KITA LAKUKAN.

RUJUKLAH KEMBALI TANAH AIR KAUM NABI LUTH DI SODOM DAN GEMORAH YANG DILAKNAT ALLLAH DAN BUMINYA DITERBALIKKAN HINGGA HANCURLAH KAUM NABI LUTH YANG MENGAMALKAN SEKS LUAR TABIE ITU.

JUSTERU, MARILAH KITA BERSATU MEMBENTUK SATU BARISAN YANG KUKUH DAN MANTAP, DAN MENOLAK PEMIMPIN YANG TIDAK BERMORAL DAN KITA KUBURKAN MEREKA HIDUP-HIDUP PADA PRU13 AKAN DATANG.

SAYA MEYAKINI KEPEMIMPINAN PERDANA MENTERI SEKARANG, DATO' SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK. ITULAH PENDIRIAN SAYA KINI.

No comments:

Post a Comment

Jejak yang ditinggalkan

JETI NELAYAN LEKIR

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ini. Saya menghargai perkongsian pendapat dan cerita di sini. Foto hiasan Pada era 80-an,...